Jerky INDIANA, hovězí Original, 90 g

Kód: PD.I-028
194 Kč 173 Kč bez DPH 194 Kč / 1 ks
do 4 dnů*
Můžeme doručit do:
28.11.2024

Sušené hovězí maso zauzené. Jste připraveni na šťavnaté hovězí? Tohle je nejoblíbenější jerky bledých tváří – náčelníkova originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa. Stačí otevřít sáček a zakousnout se! Indiana Jerky Vám dodá pořádný kus energie při zachování minimální hmotnosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sušené hovězí maso zauzené. Jste připraveni na šťavnaté hovězí? Tohle je nejoblíbenější jerky bledých tváří – náčelníkova originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa. Stačí otevřít sáček a zakousnout se! Indiana Jerky Vám dodá pořádný kus energie při zachování minimální hmotnosti.

  • Vysoký obsah bílkovin
  • 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovězího masa
  • Bez cukru a lepku

Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.

Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci

Nutriční hodnoty výrobku: 100g 90g 25g * GDA 25g **
Energetická hodnota v kJ 1273 1146 318 4 %
Energetická hodnota v kcal 302 272 76 4 %
Tuky v g 5,8 5,2 1,5 2 %
z toho nasycené v g 2,1 1,9 0,5 3 %
Sacharidy v g <0,5 <0,5 <0,5 0 %
z toho cukry v g <0,5 <0,5 <0,5 0 %
Bílkoviny (proteiny) v g 54 49 14 28 %
Sůl v g 3,84 3,42 0,95 16 %

* porce

** referenční příjem průměrného dospělého člověka

Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4


Jak se suší jerky?

  1. Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
  2. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
  3. Poté je ručně kladeno na rošty.
  4. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
  5. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

♥︎ EXTRA SLEVA 2 % PO PŘIHLÁŠENÍ
už jen