Pivovarské kvasnice NATURECA, 250 g
Kód: SCH-120395Související produkty
Detailní popis produktu
Pivovarské kvasnice: přirozený zdroj vitamínů, zdroj minerálů, rekonvalescence. Výživové doplňkové krmivo pro psa. Vysoce stravitelný, přirozený zdroj bílkovin, vitamínů a minerálů pro všechny rasy psů, stará zvířata, psy v rekonvalescenci, nebo v zátěži. Pivovarské kvasnice se řadí mezi tzv. superpotraviny. Neměly by chybět jako pravidelný doplněk stravy u žádného psa v zátěži a preventivně, občasně i u psů v klidovém režimu. 100% PŘÍRODNÍ PRODUKT BEZ KONZERVANTŮ, DOCHUCOVADEL A BARVIV.
Pivovarské kvasnice jsou zdrojem vysoce stravitelných dusíkatých látek - bílkovin. Jejich biologická hodnota je vyjádřena zvláště obsahem životně důležitých aminokyselin, které organismus zvířat sám neumí syntetizovat, jako je např. lysin, methionin, cystin, leucin, valin, izoleucin, aj.
Vysoká biologická hodnota je také dána velmi příznivým obsahem vitamínů skupiny B zejména thyaminu ( B1), riboflavinu ( B2), pyridoxinu ( B6) a kyseliny pantothenové ( B3), ale i obsahem minerálních látek a stopových prvků - zejména fosforu, draslíku, železa, mědi a zinku. Sušené pivovarské kvasnice jsou vhodné jako přídavek do základního krmiva pro všechny druhy a kategorie psů - odstavená štěňata, psy po nemoci, staré psy, nebo při zvýšené zátěži.
Orientační dávkování a použití na den:
- Psi do 10 kg: 1/2 – 1 odměrka / den
- do 25 kg: 1–2 odměrky / den
- do 40 kg: 2–3 odměrky / den
- do 65 kg: 3–4 odměrky / den
- nad 65 kg: 4–6 odměrek / den
Složení: sušené pivovarské kvasnice
Analýza: hrubý protein 48 %, hrubý tuk 5 %, hrubý popel 7 %, škrob 4,8 %, sušina 94 %, vlhkost 8 %
Vhodné jako doplněk stravy. Baleno v uzatváratelném sáčku se zipem. Expirace a šarže viz obal. Skladovat v suchu a temnu při pokojové teplotě do 20 °C. Krajina původu EU. Doplňkové krmivo pro psy. Není určeno k lidské spotřebě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.