Pamlsky pro psy WOOLF, Duck&Rawhide twister, 100 g
Kód: SCH-94815Související produkty
Malá taštička, která může být použita na pamlsky nebo jiné odměny. Můžeme ji několika způsoby připnout k opasku či kalhotám. Má smyčku s D-kroužkem, karabinkou a dvěma smyčkami...
Malá taštička, která může být použita na pamlsky nebo jiné odměny. Můžete ji několika způsoby připnout k opasku či kalhotám. Má smyčku s D-kroužkem, karabinkou a dvěma smyčkami...
Taška na pamlsky pro psy vyrobená z robustního materiálu. Vybavená stahovací šňůrkou k uzavření, oddělenou přihrádkou na zip a kapsou s dávkovaček sáčků na exkrementy. Lze ji...
Malá taštička, která může být použita na pamlsky nebo jiné odměny. Můžeme ji několika způsoby připnout k opasku či kalhotám. Má smyčku s D-kroužkem, karabinkou a dvěma smyčkami...
Malá taštička, která může být použita na pamlsky nebo jiné odměny. Můžeme ji několika způsoby připnout k opasku či kalhotám. Má smyčku s D-kroužkem, karabinkou a dvěma smyčkami...
Taška může být snadno připevněna k pásu. Zapínání umožňuje otevření a zavření vaku jednou rukou.
Detailní popis produktu
Woolf pamlsky jsou navrženy speciálně pro psy všech velikostí. Pamlsky jsou tvořeny proteinem, který se ze 100% skládá z kvalitních bílkovin a poskytují tak nejvyšší kvalitu a nejlepší nutriční hodnoty. Pamlsky Woolf jsou jednou vařené a balené bez jakýchkoliv chemických přísad, konzervantů, nebo barviv . Pro uchování kvality baleného výrobku se v balení nachází okysličovadlo. Balení je uzaviratelné na zip.
Složení: kachní maso (57%), sušená hovězí kůže (40%), glycerin(0,5%). Analytické složky: dusíkaté látky 60%, 4% surového tuku, vláknina 1%, hrubý popel 3%, vlhkost 18%.
Skladování: skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření, prosím, uzavřete a dejte do lednice. Po otevření spotřebujte do 7 dnů. Nekonzumovat okysličovadlo. Datum expirace: viz datum uvedené na obale
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.